سلام دوستان دنبال لینک دانلود بازی سون آندراس میگردم اون نسخه ای که بازی تماما فارسی آهنگ های فارسی و ماشین های پژو و... داره میگردم اگه کسی داره دریغ نکنه ممنون میشم
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk
سلام دوستان دنبال لینک دانلود بازی سون آندراس میگردم اون نسخه ای که بازی تماما فارسی آهنگ های فارسی و ماشین های پژو و... داره میگردم اگه کسی داره دریغ نکنه ممنون میشم
yas1717 (18-12-15)
|
سلام عزیز. شرمنده در مورد نسخه فارسی اطلاعات درستی ندارم. فعلا لینک خاصی پیدا نکردم اگه خبری شد اعلام می کنم یا شاید قبلش یکی از دوستان موفق شد پیدا کنه. یک لینک مربوط به نسخه فارسی موبایلش بود و یک لینک هم پولی بود. یک سایت هم بود که لینک هاش پاک شده بود شاید اگه پیام براشون بگذارید بهتون لینک هارو بدن در صورتی که هنوز فایل ها روی سرورهاشون موجود باشه.
داداش اشتباه میکنی هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر فارسی( ویرایش شده )بگیری
دیگه نمیتونی روش مود و اضافات بازی رو نصب کنی
ماشین هارو میتونی خودت نصب کنی و هر اهنگی که خودت بخوای هم میتونی توش بریزی اگر خواستی اموزشش رو بهت میدم
تازه جی تی ای سن اندراس یه چیزه خیلی باحالی که داره اینه که قابلیت انلاین بازی کردن رو داره
من که خیلی با انلاینش حال میکنم توش قابلیت همه کار رو داره خیلی خیلی هیجان انگیزه
برای انلاین بازی کردن هم باید ویرایش نشده داشته باشی
آخرین ویرایش توسط yas1717 در تاریخ 18-12-15 انجام شده است
آب زیر بنای سلامتی و حیات انسان است
در مصرف اب صرفه جویی کنیم
mehdi021 (18-12-15)
برای کسی می خواستم اگه اموزشو بدین ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas1717 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (19-12-15)
سلام این اموزش پاک کردنشه من اموزش نصب ماشین و موزیکو می خواستم با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط programmer1373 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای موزیک باید اهنگ های مورد علاقت رو به قسمت C:\Users\system name\Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks بریزی بعد وقتی وارد بازی شدی میری تو قسمت option بعد روی audio setup کلیک میکنی بعد روی قسمت user track option کلیک میکنی بعد هم گزینه AUTOMATIC MEDIA SCAN رو ON میکنی و گزینه SCAN USER TRACKS رو میزنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام حالا باید بری تو ماشین و رادیو رو بزاری رو USER TRACKS با غلطک میتونی اینکا رو بکنی
برای ریختن ماشین هم اول ماشین مورد نظر رو ت اینترنت پیدا کن و بعد اینطوری نصبش میکنی
داداش به نظر من ماشین نصب نکن چون اگر ماشین نصب کنی دیگه نمیتونی انلاین بازی کنی یا مد روش بریزی ها میپره بیرون ها (گفته باشم)
بجای ماشین مد نصب کن که خیلی اسون تره
مثلا یه مد هست میتونی CJ رو به مرد عنکبوتی تبدیل کنی یه مود هست CJ بال در میاره پرواز میکنه یه مد هست CJ حرکات پارکور میزنه و انقدر مد های باحالی هست که فکرش رو هم نمیتونی بکنی
اگر مد خواستی نصب کنی بگو اموزشش رو میدم و اگر صبر نداشتی میتونی توی گوگل سرچ کنی
یا علی
آب زیر بنای سلامتی و حیات انسان است
در مصرف اب صرفه جویی کنیم
mehdi021 (28-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks